Despre mine
Simionescu Roxana

Eu sunt aici sa te ajut să înlături obstacole emoționale și de gândire. Eu îți facilitez cadrul necesar pentru ca tu să poți intra în contact cu trăirile tale profunde, să reflectezi asupra lor și să pui capăt conflictelor interne. Să ajungi să te înțelegi și să scapi de stări paralizante precum frica, gelozia, vinovăția sau furia, care nu te lasă să fii liber/ă în luarea deciziilor și îți amărăsc viața. Ai devenit cine ești astăzi în foarte mulți ani!

Schimbarea nu se produce ușor și nici rapid, ea se produce treptat, ședință cu ședință, și cere efort și perseverență. Nu poți să obții rezultatele dorite în nici un domeniu fără perseverență. Așa e și la cabinet: vii cu regularitate, săptămânal, în aceleași zile și la aceleași ore, iar pe măsură ce săptămânile și lunile trec, intensitatea stărilor emoționale neplăcute scade, iar calitatea vieții tale, crește

La cabinetul de psihologie Simionescu Roxana-Anca vei fi încurajat/ă să vorbești deschis despre tine și despre problemele cu care te confrunți, despre emoțiile, temerile și aspirațiile tale. În procesul de schimbare pe care ți-l dorești eu iți voi fi alături cu empatie, compasiune, căldură și înțelegere. Vei beneficia de confidențialitate, vei fi fi ascultat/ă cu răbdare, fără a fi judecat/ă sau criticat/ă, vom păși împreună pe calea spre auto-cunoaștere și te voi ajuta să iți regăsești resursele interioare și potențialul creator de care ai nevoie pentru a obține succesele pe care ți le dorești!

presentation image
Roxana-Anca
Psihologie, Psihoterapie, Dezvoltare Personala