Testimonial image

Avizele psihologice pentru angajarea unei bone sunt un proces prin care un psiholog evaluează personalitatea, comportamentul, abilitățile și aptitudinile unei candidat pentru a determina dacă aceasta este potrivită pentru un anumit post sau pentru a determina nevoile de formare sau de sprijin pentru a se adapta la un post. Acest proces poate fi utilizat pentru a maximiza șansele de succes al unei bone în rolul respectiv, precum și pentru a asigura o potrivire adecvată între bone și familia care o angajează.

Avizele psihologice pot include evaluarea abilităților de comunicare, capacității de a lucra cu copiii, capacității de a gestiona stresul și capacității de a lua decizii în situații de presiune. Acestea pot fi utilizate pentru a determina dacă o candidată este potrivită pentru un anumit post de bonă și dacă aceasta are abilitățile necesare pentru a face față presiunilor asociate acestui rol.

Avizele psihologice pot include diferite metode de evaluare, cum ar fi teste psihologice, interviuri, observații comportamentale sau evaluări ale performanței. Acestea pot fi utilizate pentru a evalua abilitățile cognitive, emoționale și comportamentale ale candidatului, precum și pentru a determina dacă aceasta se potrivește cu cultura și valorile familiei care o angajează.

Este important de menționat că avizele psihologice nu ar trebui să fie utilizate ca un singur criteriu în procesul de angajare

presentation image
Autor:    Simionescu Roxana, Psiholog, Terapeut, Dezvoltare Personala
Avize psihologice curs dermopigmentare
Cele 4 legi din înţelepciunea hindusă
Cum este să ai o relație cu un borderline?
zoho chat