Testimonial image

Cele 4 legi din înţelepciunea hindusă:

- Prima lege spune:

"Persoanele pe care le întâlneşti sunt persoanele potrivite". Cu alte cuvinte, nimeni nu intră în viaţa noastră din întâmplare; toate persoanele cu care interacţionăm se află alături de noi cu un motiv, acela de a ne ajuta să învăţăm lecţiile de viaţă care apar şi să continuăm drumul personal.

- A doua lege spune:

"Ceea ce ni se întâmplă este singurul lucru care ni se putea întâmpla". Nimic, absolut nimic din ceea ce se produce în viaţa noastră nu ar fi putut să se întâmple în alt mod (nici măcar detaliul cel mai nesemnificativ). Nu există: "dacă aş fi făcut cutare lucru...s-ar fi produs alt cutare lucru..." NU. Toate şi fiecare în parte dintre situaţiile care se produc sunt perfecte, cu toate că mintea şi egoul nostru nu le acceptă.

- A treia lege spune:

"Orice moment în care se începe este momentul corect". Totul începe în momentul potrivit, nici înainte, nici după; când suntem pregătiţi pentru ca ceva nou să apară în viaţa noastră, exact atunci apare (începe).

- A patra lege spune:

"Când ceva se termină, se termină". Dacă ceva a luat sfârşit în viaţa noastră, este pentru propria noastră evoluţie, deci cel mai bine este să închizi capitolul şi să mergi înainte îmbogăţit cu acea experienţă.

Cred că nu este întâmplător că citeşti aceste rânduri acum; acest text ajunge la tine azi pentru că eşti pregatit(ă) să înţelegi că

"nici un fulg de zăpadă nu cade niciodată în locul greşit".

Să vă fie de folos!

presentation image
Autor:    Simionescu Roxana, Psiholog, Terapeut, Dezvoltare Personala
Avize psihologice cadru didactic
Semnificatia emotionala a dependentelor
Tulburarea acută de stres
zoho chat