Testimonial image

”Iubește banii. Ca să îi atragi în viața ta, trebuie să-i iubești. Nu zic să fii o persoană avidă după ei, să faci orice pentru bani, ci, pur și simplu, să îi accepți, să le permiți să intre în viața ta și să îi iubești. Sau, mai simplu spus, să te împrietenești cu ei.

Nu te mai plânge. Dacă vrei să ai bani în viața ta, trebuie să termini cu drama și cu plângerea. Faptul că mereu spui că „nu ai” cu siguranță nu te va ajuta să îi chemi în viața ta. Cel mai bine e să vorbești despre ei din perspectiva mai înaltă. Te gândești doar că ei există și cineva are acum bani, îi vizualizezi și ei vor apărea din surse de unde nici măcar nu te aștepți.

Bucură-te pentru cei care au. Alt pas important e să te bucuri atunci când descoperi că oamenii au bani, au lucruri materiale, au ceea ce își doresc. Dacă din invidie reușești să transformi emoția în bucurie, vei observa că viața ta se va schimba mult și vei primi și tu la rândul tău.

Vizualizează banii. Pot să-ți spun din propria experiență, vizualizarea banilor, faptul că îi simți în mâinile tale, chiar și mental, mirosul lor, și emoția de bucurie atunci când îi numeri, te va face să atragi banii în viața ta. Am făcut asta de nenumărate ori și de fiecare dată am primit din diverse surse. Atenție! Nu trebuie să știi de unde vin banii, ci doar să îi vizualizezi în mintea ta, să îi numeri, să îi simți și să te simți bine făcând asta.

Afirmă că ai. Un alt lucru important este să afirmi mereu că ai banii necesari pentru ceea ce ai nevoie. Trăind într-o realitate în care banii sunt deja, vei experimenta asta și în planul fizic. De asta este important să îți repeți mereu că ai bani suficienți pentru orice îți dorești.

Dăruiește. Banii sunt energie, vin și pleacă și este important să conștientizezi asta. În acest fel poți să dăruiești din preaplinul tău oricând atunci când simți să faci asta. Chiar și atunci când plătești pentru curent sau o necesitate, imaginează-ți că tu dăruiești acea sumă de bani, iar în locul acelei sume vei primi curent, apă, căldură sau orice lucru pe care îl plătești. ”

Fragment din cartea „Atingerea magică a iubirii”

presentation image
Autor:    Simionescu Roxana, Psiholog, Terapeut, Dezvoltare Personala
Ce este reziliență și cum să faci față perioadelor de stres
Delir
Semnificatia emotionala a dependentelor
zoho chat