Testimonial image

Avizele psihologice pentru angajare sau înscrierea ca antrenor sunt un proces prin care un psiholog evaluează personalitatea, comportamentul, abilitățile și aptitudinile unui candidat pentru a determina dacă acesta este potrivit pentru un anumit post sau pentru a determina nevoile de formare sau de sprijin pentru a se adapta la un post. Acest proces poate fi utilizat pentru a maximiza șansele de succes al unui antrenor în rolul respectiv, precum și pentru a asigura o potrivire adecvată între antrenor și organizația sportivă.

Avizele psihologice sunt utilizate pentru a evalua dacă un candidat este potrivit pentru un anumit post de antrenor, precum și pentru a determina dacă acesta are abilitățile necesare pentru a face față presiunilor asociate acestui rol. De exemplu, acestea pot include evaluarea abilităților de comunicare, capacității de a lucra în echipă, capacității de a gestiona stresul și capacității de a lua decizii în situații de presiune.

Avizele psihologice pot include diferite metode de evaluare, cum ar fi teste psihologice, interviuri, observații comportamentale sau evaluări ale performanței. Acestea pot fi utilizate pentru a evalua abilitățile cognitive, emoționale și comportamentale ale candidatului, precum și pentru a determina dacă acesta se potrivește cu cultura și valorile organizației sportive.

Este important de menționat că avizele psihologice nu ar trebui să fie utilizate ca un singur criteriu în procesul de angajare sau înscriere, ci ar trebui să fie doar o parte din evaluarea

presentation image
Autor:    Simionescu Roxana, Psiholog, Terapeut, Dezvoltare Personala
Avize psihologice lucru în mediu cu expunere la radiații
ADL (Activități de Viață Independentă) scor
Autism
zoho chat