Testimonial image

Evaluarea psihologică complexă și de integritate este un proces prin care un psiholog evaluează personalitatea, comportamentul, abilitățile și aptitudinile unei persoane pentru a determina dacă aceasta este potrivită pentru ocuparea unei funcții publice în structurile antifraudă, precum Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF). Acest proces poate fi utilizat pentru a maximiza șansele de succes al unei persoane în rolul respectiv și pentru a asigura integritatea și corectitudinea în exercitarea atribuțiilor funcției publice.

Ocuparea unei funcții publice în structurile antifraudă presupune responsabilități importante și presiuni ridicate, precum și nevoia de a lua decizii corecte și rapide în situații de presiune. Evaluarea psihologică complexă și de integritate poate include evaluarea abilităților cognitive, emoționale și comportamentale prin intermediul testelor psihologice, interviurilor, observațiilor comportamentale sau evaluărilor ale performanței.

Evaluarea de integritate poate include verificarea antecedentelor penale și a situației financiare pentru a se asigura că candidatul nu are conflicte de interese sau alte probleme care ar putea afecta capacitatea sa de a ocupa o funcție publică în mod corect și onest.

presentation image
Autor:    Simionescu Roxana, Psiholog, Terapeut, Dezvoltare Personala
Gestionarea stresului și a anxietății în perioada Postului
Ciclotimia, sau tulburarea ciclotimica
Abuzul de tip GASLIGHTING – (când celălalt te face să crezi că ești nebun)
zoho chat